Frisparkeksperten Marchus slutter i HIL: - Jeg antar det var lett å se hvor frustrert jeg var

Frisparkeksperten Marchus og HIL er enige: De går hver til sitt.

FRUSTRERT: Marchus Kajander viste seg fram i HIL-drakten, hvor en presist innstilt frisparkfot kom klubben til gode. Men selv er han frustrert over tida, som til slutt endte med nedrykk. - Klubben og jeg er enige om å gå hver til vårt, sier Kajander. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

Kvaliteten i laget, inkludert meg selv, var ikke bra nok.

Marchus Kajander
sport

Marchus Kajander er midlertidig flyttet fra Harstad til Ørsnes utenfor Kabelvåg. Det er usikkert hvor lenge han blir værende der, kanskje fram til neste høst. Helt sikkert er det at han ikke kommer tilbake til Harstad, og at han ikke skal spille for HIL.

– Mange forskjellige klubber kan være aktuelt. Jeg gleder meg allerede til å spille fotball igjen, forhåpentlig på et høyest mulig nivå. Men jeg kommer ikke til å spille for HIL. Det er klubben og jeg enige om, sier Kajander, og sistnevnte bekreftes av sportslig leder Dag-Jøran Olsen i HIL.