Harstads spillende trener etter stor skalp: - Taperlaget burde spilt på allnorsk nivå

Harstad ble laget som brøt TSIs imponerende seiersrekke på 32 kamper. Treneren mener likevel at motstanderen er på et høyere nivå.

SEIERSKLEM: Daniel Nyland og Joakim Dahl Haraldsen omfavnet hverandre etter seieren lørdag. En strålende laginnsats gjorde at Harstad ble det første laget som har slått TSI på to og et halvt år i seriespill.Remi Volden (14), Sondre Andreassen (3), Thomas Hansen og Mads Estensen tok del i feiringa da sluttsignalet lød. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Joakim Dahl Haraldsen er den første treneren som ser sitt lag vinne over TSI siden 1. april 2017. Da tapte TSI for Lødingen på bortebane. Siden den gang hadde laget 32 strake seirer inntil lørdagens oppgjør i Stangneshallen, som Harstad vant 22-21.

Vi sendte kampen direkte. Her ser du den i opptak!