Håndballjentene vant «seriefinalen»: Danset av glede etter forsvarstriumf

Målene rant inn feil vei før pause. Så tok Harstad de avgjørende grepene, som kan sende laget til enda en opprykkskvalifisering.

GLEDE: Håndballjentene hoppet rundt i glede etter sesongens andre seier. Denne gang mot TSI, som er den antatt sterkeste utfordreren i kampen om avdelingsmesterskapet. Elisabeth Aronsen (i midten) skåret åtte av målene og var viktig offensivt da Harstad bikket kampen i sin favør. 

sport

Gjestene TSI ledet 19-15 ved halvtid før Harstad-trener Monica Lindstrøm oppdaget hva som var galt. Da Anette Linaker Olsen fikk en større rolle i forsvar etter pause, snudde kampbildet totalt. Harstad hentet ikke bare inn fire mål, men stakk også fra med tilsvarende til komfortabelt 34-30-seier.

Vi sendte kampen direkte. Her ser du den i opptak!