ASO-sjef ny mann i Arctic Race of Norways administrasjon:

Fra Paris til Harstad

Thibault Fréte (29) har ankommet Harstad for å styrke organisasjonen i Arctic Race of Norway. Returbillett er ikke bestilt.

NORDAFØRR: Thibault Freté (i midten) tar med seg kona Manuela og sin to måneder gamle datter, Louise, til Harstad for å jobbe sammen med Petter Ytterstad (t.v.) og Knut-Eirik Dybdal for å fremme Arctic Race of Norway og de andre prosjektene som Arctic Sports engasjerer seg i. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Franskmannen har i lengre tid vurdert to muligheter til fortsettelsen av sitt liv. På den ene siden kunne 29-åringen ha fortsatt livet sitt som han hadde startet det. Da ville han ha bodd i Paris sammen med sin familie, og jobbet som såkalt project manager sentralt hos Amaury Sports Organizations (ASO) med base i Paris. Eller om han skulle gjøre det som må sies å være et utypisk og friskt valg av en franskmann i sin beste alder. Nemlig å selge leiligheten i nordre del av Paris, og å ta med seg familien til Nord-Norge, og nærmere bestemt Harstad. Da skulle han jobbe sammen med de norske ansatte for å løfte fram Arctic Race of Norway, og andre prosjekter som Arctic Sports AS vil starte i framtida.

– Det å bli far til lille Louise for to måneder siden var en øyeåpner for meg. Da trumfer framtida med Arctic Race of Norway i Harstad det hektiske storbylivet i Paris, sier Freté, og utdyper: