– Takk, Hallvard

Jonas Holmen ble matchvinner for Landsås to minutter på overtid. Han var mest opptatt av å takke sisteskanse Hallvard Markussen.

BERØMMET: Jonas Holmen var klar på at Landsås hadde en klippe som sisteskanse mot Sortland lørdag. - Hallvard leverer flere klasseredninger, og er vår matchvinner i målet, sier Landsås-spissen. Selv var han sist på skåringen som sikret Landsås tre poeng i oppgjøret.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

For målvaktsveteranen i Landsås-målet var på mange måter den defensive matchvinneren i kampen. Ved flere anledninger var Sortlands angrepsrekke alene med Markussen. Men skånlendingen ryddet opp i stor stil. I tillegg til å gå seirende ut av dueller mann mot mann, kunne også keeperveteranen varte opp med et knippe solide reaksjonsredninger. Og han var utvilsomt den viktigste grunnen til at det var Landsås som gikk seirende ut av den jevne duellen.

– Hallvard var vår matchvinner i målet i dag, sier Holmen.