Nordens største pumptrack

– Var det slik du så den for deg?

ANLEGGSUTVIKLING: Harstad Cykleklubb har i samarbeid med det sveitsiske selskapet Velosolutions etablert to pumptracker i Blåbærhaugen. Anleggsutviklingen har en kostnadsramme på 5,8 millioner kroner.   Foto: Knut Godø

sport

Stian Kristoffer Evensen ønsker velkommen til Blåbærhaugen sykkelpark, etter at de verdensledende banebyggerne i Velosolutions har fått boltre seg på det som tidligere var Blåbærhaugens gressbane. Nå har fotballsletta blitt erstattet av det som isolert sett er en imponerende anleggsmessig koloss. Gjennom årevis med nitid planlegging og arbeid, er Harstad Cykleklubb nå eier av et idrettsanlegg i verdensklasse.

– Hovedbanen dekker et areal på 2.000 kvadratmeter, og er Nordens største pumptrackbane, sier Evensen, før han utdyper: