Noah Nylund står foran et knallhardt valg om veien videre:

– Diskusjonen må tas

– Å bli eller dra er noe som blir behørig diskutert det neste halvåret.

LOVENDE: Veien ut mot Sørlia er et treningsområde som brukes mye i treningsarbeidet når Noah Nylund legger grunnlaget for en ny langrennssesong. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Noah Nylund etter at han må ta et tøft valg snart. Tiendeklassingen er nemlig krystallklar på at han skal gjøre hva han kan for å bli en så god langrennsløper som mulig. Før årets langrennssesong har han blant annet lagt fotballskoene på hylla for å satse helt og fullt som langrennsløper.

– Jeg har i praksis ett halvår igjen før jeg er nødt til å velge veien videre. Da står valget mellom å bli i Harstad for å fortsette satsingen gjennom det nære samarbeidet med sin far, Patrick Nylund. Alternativet er å ta steget ut på skigymnas. Da er derimot konsekvensen at far og sønn ikke kan jobbe like tett med utviklingen i langrennsløypa.