Ble satt pris på med kake etter hjemkomsten fra VM i gatefotball:

–Har fått venner for livet

VM-deltakelsen har betydd så mye mer for Julie Chalotte Håland enn hva hun hadde trodd på forhånd. Onsdag ble hun hedret med egen VM-kake på Stedet i Harstad.

TILBAKE: Julie Charlotte Håland startet opp med fotball for første gang for to år tilbake i klubben Armeen Gatefotball ved Stedet i Harstad. Nylig kom hun tilbake fra landskamper i Gatefotball mot Wales i Cardidd. Daglig leder ved Stedet Harstad, Marianne Noreng Larsen, ønsket velkommen hjem til Harstad med kake. Foto: Tore Skadal 

sport

Etter å ha spilt gatefotball i halvannet år, var ikke Håland sikker på hva hun skulle forvente av årets VM i gatefotball i Cardiff.

– Jeg reiste hit 27. juli for å ta fatt på dette mesterskapet for Norge, og var usikker på hva jeg kunne ha av forventninger til mesterskapet. Men etter å ha vært med på dette i en uke, kan man utvilsomt si at dette har overgått alle forventninger, sier Håland etter ni dager i Wales.