Håndballjentene slår seg sammen for å kvalifisere seg for nasjonal serie

De var motstandere i Landsås cup, skåret 22 mål og kjenner hverandres spillestil. Nå slår de seg sammen for å kvalifisere seg for nasjonal serie.

SAMARBEID: Håpet er at dette laget kan klare å kvalifisere seg til Bringserien, ifølge trenerne. Ikke alle spillerne fra HHK har takket ja, så det kan bli små endringer. Bak fra venstre: Hanne Bergland, Maya Knutsen, Mathilde Sandness, Thea Amalie Naustvik, Ingrid Jensen, Ellinor Ellingsen, Synne Mikkelborg. Foran fra venstre: Mariell Haugnes, Angelica Hov Kjellbergvik, Edna Arntsen, Nadin Nilssen, Martine Hammer, Andrea Myrland, Mathea Haukebø, Donya Penah.  Foto: Privat

sport

Jenter 14-lagene i Harstad Håndballklubb (HHK) og Lødingen Idrettslag skal samarbeide om spill i Bringserien, som først er ei interregional kvalifisering for nasjonalt seriespill. Det ble bestemt på et felles foreldremøte i forbindelse med Landsås cup.

Monica Myrland, en av trenerne for Lødingen IL, mener at spillerne vil få bedre utvikling av samarbeidet.