Vil se nytt gress før han går av som klubbleder

Styret i Landsås blir sittende til baneprosjektet er i havn.

GJENVALGT: Kjell-Roar Nilsen tar ett år til som styreleder i FK Landsås, og skal bruke året på å fullføre prosjekter og sørge for en ryddig overgang for etterfølgeren. Arkivfoto.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Styreleder Kjell-Roar Nilsen var på valg og har vurdert å gi seg, men ble gjenvalgt for ett år på årsmøtet i fotballklubben. Styret er i navn uforandret, alle på valg fikk ny tillit, men Tommy Paulsen tar over som ungdomsleder for Mats Nygård Johnsen, som i stedet blir ordinært styremedlem.


Medkilas nye leder vil være mer opptatt av sport

– Styret i Medkila IL må ta større eierskap til den sportslige biten.


Endringer neste år

– Dette er en stødig gjeng, og vi mener det er riktig og viktig med kontinuitet, også med tanke på at vi må få på plass et nytt banedekke på Landsåsbanen. Jeg tok gjenvalg blant annet for å se at prosjektet kommer i mål, sier Nilsen.