Torgeir Sulen Hovland opplever stang-ut i jakten verdenscup-debuten:

Vraket til årets store mål

– Jeg er ikke enig i dette uttaket.

VRAKET Torgeir Sulen Hovland hadde igjen marginene mot seg da han ble vraket til verdenscupsprinten i Drammen førstkommende tirsdag. Rekrutteringslagstrener Anders Byström var ansvarlig for uttaket, og bekrefter at det igjen sto om marginer.  Foto: Arkiv

sport

Torgeir Sulen Hovland var så nær en verdenscupdebut når verdens beste sprintere skulle innta Drammen. Men det syntes ikke rekruttlandslagstrener Anders Byström. Da han skulle ta ut de 15 norske løperne som skulle stå på startlista under årets verdenscupsprint, fant han ikke plass til mannen fra Tennevassåsen.

– Jeg forventet å få gå dette rennet, og mener at jeg skulle være å finne på denne startlista. Når jeg ikke engang er å finne på reservelista over dem som får delta, så er det ingen hemmelighet at jeg er skuffet, sier Sulen Hovland.