– Mer realisme i nedskalerte prosjekter

Idretten tror det blir lettere å få gjennomslag for anleggsprioriteringene med det nye forslaget.

NY UTVIKLING: Ludvig Forthun fra ishockeyklubben, Ole Andreas S. Andreassen fra skøyteklubben og Geir Borch Karlsen fra turnforeningen er glade for at deres idretter fortsatt har førsteprioritet selv om det ikke lenger er planlagt at de skal være samboere i et felles anlegg. I bakgrunnen fra venstre: Magnus Ingebrigtsen, Odd-Magne Utnes, Idar J. Brennmo, Jon-Arne Torbergsen, Katrine Holm Lamo, Hilde Lilleng fra administrasjon og styret i idrettsrådet, samt anleggsutvalgsleder Tor Charles Holmgren.   Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Ludvig Forthun fra Harstad Ishockeyklubb, Ole Andreas S. Andreassen fra Harstad Skøyteklubb og Geir Borch Karlsen fra Harstad Turnforening slutter seg til endringene av anleggsprosjektet «Idrettsbyen Harstad».

Giganthall skrinlegges:

Egne arenaer for ishockey, skøyter og turn

De skulle være samboere i et gigantanlegg for issporter og turn i Kanebogen. Idrettsbyen Harstad tror ei ny innstilling til anleggsbygging er mer realistisk.


Positive

– Vi har nå fått investeringene ned på et nivå som øker mulighet for realisering dramatisk, mener Forthun.