Hele familien har stått på for Medkila. Nå kan det være slutt

Forsvinner a-laget vil trolig ikke en eneste av personene i familien Reppen Pettersen engasjere seg i Medkila IL i år.

FAMILIELAG: Hele familien har vært engasjert rundt a-laget til Medkila de siste to sesongene. Mamma Gry Reppen har hatt ansvar for arrangement, pappa Rune Pettersen har vært assistenttrener, mens sønnene Mathias (i midten) og Stian (lengst til høyre) har spilt, og Joakim har vært oppmann. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Håpet lever, men svinner fra dag til dag, erkjenner familien Reppen Pettersen.

Allerede før jul ble det kjent at Medkila sliter med å få spillere nok til å fortsette i 4.-divisjon. Mandag bekreftet både sportslig ledelse og et fast møtende varamedlem til styret at det trolig er slutt – i alle fall for denne gang. Styret avventer en stund til å ta ei beslutning, men foreløpig er det ingen som aktivt jobber for å berge stumpene.