– Jeg blir ikke god alene. Mange er med og vil bidra

Hilde Aders er vinner av idrettsprisen for 2018. I takketalen snakket hun ikke om egen innsats, men hva alle andre har gjort for at hun skal lykkes.

FAMILIE: Prisvinneren trakk fram støtten fra familien og andre på veien mot gode resultater. Fra venstre søster Eirin Aders, bror Lars Aders, pappa Christoph Aders, Hilde Aders, stefar Frode Eldevik, mamma Anne Semb og søster Maja Eldevik.   Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Mange personer Aders møter på sin vei har styrket henne som idrettsutøver. Maratonløperen ble torsdag tildelt «Harstad Sparebanks Idrettspris – i samarbeid med Harstad Tidende». Prisen er 50.000 kroner, diplom, krystallvase og blomster.

Hele familien, med tre søsken, foreldre og stefar, var naturlig å invitere med på seansen.