Stiller spørsmål ved mentaliteteten i Harstad

– Det er flere som ønsker å ta et ansvar for treningsøkter og idrettslig utvikling mandag til torsdag, men som skal på hytta i helga.

FORTSETTER: Morten Trane lover at Olympiatoppen vil fortsette å holde tak i prosjektet «Det neste steget» også etter prosjektperiodens utløp ved nyttår. Arkivfoto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det sier Olympiatoppens prosjektleder for «Det neste steget», Morten Trane. Han opplyser samtidig at det grunnet mangel på fagansvarlig ressursperson ikke har vært aktivitet i Harstad siden sommeren 2018.

– Uansett hva som hadde vært utfallet av dette prosjektet, ville man ha kommet til et veiskille hvor vi hadde vært nødt til å be idretten om å ta et større ansvar for å videreføre dette tilbudet. Vi skal ikke være driver og eier av prosjektet, men har sådd inn ideer og vil fortsatt stille oss tilgjengelig for å bidra til prosjektet med våre ressurser, sier Trane.