Bygdnes trolig klar for collegemesterskap etter ny personlig rekord

Oda Bygdnes blir trolig den første harstadværingen som har deltatt under finalen i et nasjonalt studentmesterskap.

FINALEKLAR?: Oda Bygdnes skal etter alle solemerker svømme finaler i det amerikanske collegemesterskapet, Nationals. Det skjedde etter en lynrask 100 yards butterfly på 55.17 sekunder i Seattle i helga som var. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det blir konklusjonen etter at 20-åringen fra Harstad deltok under stevnet Husky Invitational i Seattle i helga. For hennes svømming var av det lynraske slaget.

– Hun svømte inn til en klar ny pers på 100 yards butterfly. På resultattavla lyste tida 55.17 mot henne. Det er ganske så fort, sier pappa Kjetil H. Hansen om hans mangeårige elevs prestasjoner i bassenget på andre sida av kloden i Seattle.