Landsås innleder på hjemmebane:

Tilbake etter sju år

HK Landsås’ unge mannskap er klar for seriedebut i seniorklassen for første gang på sju år. Det håper de skal skje der klubben slapp når Lødingen kommer på besøk i Landsåshallen.
sport

Da Landsås sist var seniorlag, spilte de som regel for stappfulle tribuner. Med gode arrangementer klarte de å få inn 300-400 mennesker på kampene, og skapte en stemning som var sjelden vare i håndballsammenheng. Faktisk var opplevelsen så bra at representanter fra Bardus herrelag skrev brev hvor de takket for en fantastisk opplevelse.

– Vi håper at det skal være mulig å levere god underholdning for tilskuerne også når egne gutter skal opp mot seniormotstand denne sesongen. Vi gleder oss til å oppleve en god start også når vi debuterer i egen hall mot Lødingen, sier trener Ronny Sørensen.