Myrvang uønsket av medspillerne. Slik svarer han:

– Kritisk til klubbens opplegg

Espen Myrvang har mistet motivasjonen til å være spiller for Harstad IBK, og begrunner nye prioriteringer med det han mener er useriøsitet i treningshverdag og kamputtak.

KRITIKK: Espen Myrvang (nummer tre f.v.) kommer med hard kritikk av Harstad IBK etter at han ble erklært uønsket av klubbens spillergruppe til over nyttår. Her jubler han sammen med sine lagkamerater etter at klubben har skåret i oppgjøret mot Fredrikstad. Foto: Stian Storhaug  Foto: Stian Storhaug

sport

Myrvang var fast på eliteserielaget i Harstad Innebandyklubb i starten av årets sesong. Etter 9-7-seieren over Bækkelaget, i en kamp der Myrvang ble vraket, ga han beskjed til trener Mika Heikurainen om at han ikke møtte på de kommende treningene. Treneren ville vite hvorfor. I svaret oppga han at han hadde mistet motivasjonen for spill med innebandyklubben, og ville derfor satse på fotball. Tilbakemeldingen til trener Heikurainen inneholdt også skarp kritikk mot trener, klubbledelse og medspillere. Tilbakemeldingen var også av en karakter som gjorde at klubbens spillerutvalg ble involvert i prosessen. Grunnet det som ble oppfattet som trusler, ga spillergruppa ga beskjed om at Myrvang var uønsket på trening og kamp ut året. Det mener Myrvang er tolket ut av sammenhengen, og på ingen måte var hans intensjon.

Sendte melding med uakseptabelt innhold til treneren. Satt ut av elitelaget

Medspillerne krevde at Espen Myrvang skulle ta pause fra eliteserielaget i innebandy.


– Grunnen til at jeg ikke spiller lenger er i all hovedsak at jeg selv ikke ønsker å bruke tid på noe jeg mener drives useriøst, sier Myrvang.