Storskårerne om hvorfor de var lojale mot klubben da Harstad rykket ned:

- Feigt å forlate et synkende skip

Måljegerne ønsket å spille Harstad tilbake til eliteserien etter forrige nedrykk. Halvannet år senere gleder de seg over å ha valgt rett.

MÅLKONGER: Tuomo Manninen og Toms Kirmuzs bidro med flest mål og målgivende da Harstad gjennomgikk en totalforvandling sist gang laget var i eliteserien. En imponerende sluttspurt etter årsskiftet var likevel ikke nok til å berge plassen, men begge spillerne valgte å bli værende for å få Harstad tilbake til norsktoppen.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Lørdag er det serieåpning på øverste nivå i norsk innebandy. Harstad er tilbake for en niende sesong i beste selskap, og tar imot Nor 92 til kamp i Harstadhallen.

Offensivt vil finske Tuomo Manninen og latviske Toms Kirmuzs være sentrale. Til sammen sto de for 50 skåringer og 24 målgivende pasninger for to sesonger siden da Harstad sist gant spilte eliteinnebandy.