– De individuelle utøverne havner ofte i glemmeboka

– Mange sponsorer ser en stor verdi i å støtte de ulike lagidrettene. Mens de individuelle utøverne ofte havner i glemmeboka.

FOLKSOMT: Magnus Vesterheim var i begivenhetenes sentrum da han avholdt sponsorlunsj onsdag formiddag. Mange interesserte hadde møtt fram for å høre 23-åringen fortelle om veien mot langløpstoppen og sine ambisjoner for den kommende sesongen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det er ordene til Jan Arne Kristiansen under langløperen Magnus Vesterheims forsesongsmøte med nåværende og mulige framtidige sponsorer i Harstad onsdag formiddag. Da tok mannen med en bred bakgrunn fra fotballen muligheten til å rette fokuset mot problemstillingen som mange individuelle idrettsutøvere kan kjenne seg igjen i.

For det er ikke bare på idrettsbanen at varene skal leveres. Det skal også skapes et forsvarlig økonomisk grunnlag som gjør det mulig å gjennomføre en sesong med mål om å kjempe i toppen av sin idrett.