Harstad-mannen Magnus K. Nikolaisen skåret hjemmelagets tredje mål da Alta vant over Mjølner 3–0 lørdag.

Nikolaisen ble byttet inn i pausen, og satte spikeren i kista med sitt mål i det 74. minutt. Stillingen ved pause var 0–0. Dermed passerte finnmarkslaget gjestene på tabellen, og kan ta ferie på en 5. plass i 2.- divisjon avdeling 1 med samme poengsum som Mjølner, men med langt bedre målforskjell. Begge lag kan se tilbake på en oppløftende vårsesong med sine 25 poeng, som betyr at de fortsatt henger godt med i kampen om opprykk til OBOS-ligaen.

Avdelingen toppes av Raufoss med 29 poeng, tett fulgt av Fredrikstad, Elverum og Grorud med 26 poeng, mens de to nordnorske lagene ligger på 5.- og 6.- plass.

Verdt å merke seg er at på Mjølners lag spilte fire tidligere HIL-spillere fra start, da både Truls Torblå, Mathias Nicolaisen, Mathias Johnsen og Thomas Skoglund Windstad fikk tillit hos trener Stian Johnsen.