Tour de Andørja-staben blir aldri trøtt:

Klare for å ta imot over 1.000 til start

Tour de Andørja går inn i sitt 18. arrangement, og vil leve så lenge de frivillige stiller opp.

STAB: En rekke frivillige stiller opp for å arrangere Tour de Andørja for 18. gang. Fra venstre: Eva Kristoffersen, Anne Paulsen, Rune Tøllefsen, Elin Dragland, Remi Rønning, Espen Skjelhaug og Geir Arne Ekman på kaia på Engenes. Fakstinden, Kvitfjellet og Vasskartinden i bakgrunnen. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

De siste forberedelser til ei hektisk uke med idrett og kultur er i gang på Andørja. Det er full aktivitet på Engenes noen dager før arrangøren håper på mer enn 1.000 startende totalt i løpet av fire idrettsdager, samt 800 mennesker skal komme på bryggefest med bandene Rednex, Return og Top Coat som musikalske trekkplaster.

– Vi har plass til 1.500 mennesker, og nå håper vi på en opptur og flere deltakere og tilstedeværende enn i fjor, sier Rune Tøllefsen, som er sportslig ansvarlig.