Etter å ha sett sine elever etter hvert danke ut Landsås i alle spillets faser, var Medkila-treneren en glad mann etter kampslutt.

– Om vi kan vinne serien? Det er vel ikke noe man skal avskrive helt. Selv om Leknes ser sterke ut, så har vi en veldig god flyt for tida, sier Bergland, og fortsetter argumentasjonen:

– Vi opplever at stemningen i laget er knallgod for tida. Vi har fokus på å vinne hver eneste kamp. Klarer vi det, kan ingen nekte oss seriemesterskapet, humrer Bergland.

Best i alle faser

Han kunne se at laget noterte seg for sin fjerde strake seier. Det var det heller ingenting å si på. For Medkila-laget ville mest i lokaloppgjøret mot Landsås. De tok tak i banespillet i første omgang, og ledet fortjent etter første omgang. Etter sidebytte fortsatte de å være sjefene på banen. Mens Marcus Ursin Ingebrigtsen og Markus Berg var en farlig angrepsduo på topp for vertene, var det kun unntaksvis at man så noe til divisjonens toppskårer Kristian Ellefsen i andre enden. At det til slutt dreide seg om storseier, var det heller ingenting å si på.

Ferietid

Tomålsskårer Martin Berg leverte et strålende innhopp på topp. Han var meget viktig med sine offensive bidrag da Medkila sørget for en komfortabel seier over et for dagen tafatt Landsås-lag.

– Jeg følte at det gikk veldig bra i dag. Det er deilig at det begynner å løsne litt foran kasse. Så er det gøy å befeste andreplassen på tabellen med den fjerde strake seieren, sier Berg.

SEIERSREKKE: Thomas Bergland er godt fornøyd med formen som laget kan vise til for øyeblikket. Her sammen med tomålsskårer Markus Berg. Foto: Ivar Hjelvik