Tilbake som herretrener i HHK:

Det sterke båndet skal igjen knytes sammen

– Både jeg og fruen mente at det var på høy tid å komme tilbake til håndballen.

MOTIVERT: Christian Møller-Olsen er tilbake i manesjen som herretrener i Harstad Håndballklubb. Det skjer etter ett års fravær fravær fra håndballen som har vært tøft for Møller-Olsen. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Christian Møller-Olsen om situasjonen som er gjeldende for Harstad Håndballklubbs herrelag den kommende sesongen. Der er nemlig Møller-Olsen tilbake som trener etter ett års pause.

– Jeg skal være så ærlig å si at det er noe som har manglet i livet mitt det siste året. Og jeg har fått motivasjonen tilbake til å drive med herrehåndball. Nå kjente både jeg og fruen at jeg måtte tilbake i manesjen, sier Møller-Olsen.