Klubben tok hele ni gull i klassene for ungdommer og juniorer. Trener Nina Røberg er fornøyd og stolt av utøvernes prestasjoner.

- Det er veldig kult å bli beste klubb i norgescupen. Ekstra spesielt er det når vi er en klubb som kommer fra en liten plass. Jeg synes det sier litt om prestasjonene vi gjør, sier Røberg.

Best av alle

Datter av treneren Celine Røberg slo til med tre gull i helgens konkurranser.

- Celine leverer et veldig bra stevne. I tillegg til å ta gull i pointfight for ungdom og junior -55 kg, vinner hun i point fight i den åpne klassen. Der hviskes alder og vektklasse bort. Som femtenåring er det en meget god prestasjon å vinne denne klassen. Finalen gikk til ekstraomganger hvor Celine avgjorde i siste sekund da hun stemplet inn kampens siste poeng, forklarer treneren.

Celine Røberg har vunnet pointfight åpne klasse en gang før, men denne gangen var det flere påmeldte og tøffere konkurranse.

- Det å vinne pointfight åpen klasse henger veldig høyt for Celine. Det er veldig gøy å se at hun lykkes i finalen mot en tøff motstander.

Margrethe Granhus Edvardsen tok også tre gull lørdag.

- Margrethe tar to gull i pointfight og ett i lettkontakt. I førstnevnte gren vinner hun i klassen for -60 kg og +65 kg. I lettkontakt vinner hun i klassen for ungdom -60 kg. Dermed presterer Margrethe også veldig bra denne helgen, forteller treneren.

Debutanter

I norgescupstevnet i helgen hadde Tjeldsund kickboxingklubb med seg fire debutanter på 12 år, hvorav tre av dem tok gull.

- Det er ofte spenning og nerver knyttet til å debutere i norgescup. Derfor var det ekstra gøy å se at debutantene våre leverte så bra som de gjorde. I grenen musical forms gikk Helle Seline Johnsen til topps. Synnøve Magnusdottir vant gull i point fight i klassen for ung dame -50 kg, og Sanna Marina Johnsen tok gull i pointfight i klassen for ung dame -42 kg, forklarer Røberg.

- Som klubb fikk vi gode tilbakemeldinger for at debutantene deltok og leverte så bra som de gjorde. Vi er veldig stolte, forteller treneren.

DEBUTANTER: Tjeldsund Kickboksing Klubb hadde fire debutanter med under helgas norgescupstevne. Foto: privat