Har meldt på seniorlag:

Tilbake etter 11 års fravær

Denne gjengen er stolte over å få Ibestad tilbake i seriespill for senior.

KLARE: Ibestad skal ha lag i 5.-divisjon. Rad 1 fra venstre: Trener Roar Jenssen, Ibrahim Mohammadi, Emil Haydar Martinsen, Sabaoon Ahmadzai, Gaspari Orock og Trym Harald Brustind. Rad 2 fra venstre: Oskar Røsand, trener Oddvin Røsand, Vegar Johnsen, Jens-Henrik Johansen, Yngve Eidissen og Sondre Andreassen. Rad 3 fra venstre: Shahid Khan Abdirahimzai, Ask Henriksen, Amin Jabarkhel, Nickolay Henriksen, Trond-Gjøran Skog og Trygve-Tobias Johansen. Rad 4 fra venstre: Ola Røsand, Markus Hanssen, Sjur-Emil Hanssen, Ola Frantsen og Håvar Martinussen.  Foto: Privat

sport

2. oktober 2007 gikk Ibestad av banen etter 0-7 for HILs c-lag på bortebane. De færreste visste da at det skulle gå nærmere 11 år før Ibestad igjen er kampklare i seniorfotball.

Trenere er Roar Jenssen, Oddvin Aune og Geir Magne Johansen.