Ingen seiersrepetisjon for Lars Petter Nordhaug 11 år etter NM-gullet på Andørja:

– Stor strek i regninga

Lars Petter Nordhaug hadde veldig lyst til å gjenskape de gode minnene fra NM-seieren på Andørja. Slik gikk det ikke.

KYSSESYKE: Aqua Team Sport-rytteren Lars Petter Nordhaug er henvist til sidelinja som tilskuer etter at han fikk påvist kyssesyke tidligere i uka. Derfor fikk ikke Nordhaug muligheten til å skape ei seiersrekke fra konkurranser på Andørja. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Etter å ha følt at noe var galt i lengre tid, fikk Nordhaug bekreftelsen på dette tidligere i uka. Blodprøvene viste at han hadde pådratt seg kyssesyken. Det var også ensbetydende med at vinneren av klatretrøya under Arctic Race of Norway fra 2013 ikke fikk delta i årets etapperitt.

– Dette har jo gledet meg til i lengre tid. Jeg hadde jo sett ut løypeprofilen og sett meg ut hvor man skulle starte. For jeg hadde gledet meg litt ekstra til å starte i årets Arctic Race of Norway. Men i stedet må man hvile for å bli kvitt kyssesyken. I tillegg henger også årets VM i Bergen i en tynn tråd. Det er en stor strek i regninga, sier Nordhaug.