Hushovd og Dybdal prøvekjørte løypa:

– Emosjonelt på Andørja

Thor Hushovd spår at Knut-Eirik Dybdal vil få problemer med å holde følelsene tilbake.

RUNDTUR: Thor Hushovd og Knut-Eirik Dybdal ved Mjøsundbrua og grensa til Ibestad kommune. De syklet deler av etappen mellom Engenes og Narvik tirsdag før de dro videre mot Bardufoss, og fullførte rundturen i høstens trasé med ferden fra Lyngen til Tromsø onsdag. Foto: Privat 

sport

10. august på formiddagen ankommer samtlige deltakere Engenes med hurtigbåt fra Harstad. Første etappe i den femte utgaven av Arctic Race of Norway starter på Andørja og avsluttes i Narvik.

– For Knut-Eirik blir det en spesiell dag. Jeg tipper han blir rørt - det kommer til å bli emosjonelt når hele sirkuset er på plass på Engenes. Da kommer endelig Arctic Race of Norway hjem til stedet der ideen ble unnfanget, sier Hushovd.