Lindstrøm har den siste tiden hatt alle stillingene, men skolegang og spill på allnorsk nivå gjør at bakspilleren flytter fra byen.

Vemodig ifølge hun selv.

– Det er tøft å forlate HHK. Jeg har vært med i klubben siden jeg var liten, og har også lagt ned mange timer i arbeid og trening. Spesielt er det synd å forlate med tanke på den postivie utviklingen klubben har hatt den siste tiden, sier Lindstrøm.

Må omrokkere

Nyheten om at Lindstrøm ville trekke seg fra styret kom ikke overraskende på styreleder Beate Tande.

– Karina har vært et usikkert kort på grunn av skolegang. Vi skulle gjerne beholdt henne, men respekterer selvfølgelig at hun ønsker å flytte til Bodø for å studere, sier Tande.

Lindstrøm har søkt permisjon fra sin stilling som sportslig leder for ungdomsavdelingen fram til hun fratrer 31. mars 2017. I tillegg vil hun ikke lenger trene klubbens J11- og J16-lag.

Tande er for tiden på feire, men er klar på at klubben må finne en erstatter raskt.

– Jeg fikk nettopp vite om avgjørelsen til Karina, og har ikke fått mulighet til å se på det ennå. Samtidig sier det seg selv at folk må inn, og mest sannsynlig må vi omrokkere litt i styret. Jeg vil tro at i løpet av noen dager etter at jeg kommer hjem til Harstad har vi ordnet dette, sier Tande på telefon fra Kroatia sent søndag kveld.

Allnorsk nivå

Etter omleggingen av seriesystemet til høsten rykket HHK ned til 3.-divisjon. Klubben som Lindstrøm tenker å spille for, Junkeren, beholdt plassen, og skal denne sesongen spille på allnorsk nivå.

Det var en av faktorene som spilte inn da Lindstrøm tok avgjørelsen om å flytte.

– Først og fremst er det skolegang som er grunnen, men jeg ønsker selvfølgelig å spille på allnorsk nivå. Det blir en spennende sesong, sier Lindstrøm.

Bakspilleren gjenforenes dermed med venninnen Benedikte Hokland Ottestad fra Kvæfjord som de siste seongene har spilt for Junkeren.

– Junkeren har mange gode spillere, blant annet Benedikte. Jeg har vært i kontakt med klubben, og det ser bra ut. Det virker som om klubben ønsker å forsterke i forkant av sesongen, sier Lindstrøm.