Kjørte i 117 kilometer i timen: Politiet har søndag beslaglagt førerkortet til en person som kjørte alt for fort i Lakselvbukt i Tromsø. Føreren ble målt til 117 kilometer i timen i 80-sonen.

Båtførere med promille: Tre båtførere blåste rødt, men under grensen på 0,8 da det ble foretatt båtkontroll ved Herøy i Nordland natt til søndag.

Bil av veien: På Sortland melder politiet om en trafikkulykke. Nødetatene er på tur, skriver politiet klokken 1800. En handicapbil skal ha kjørt i grøfta og veltet. Politiet melder klokken 1840 at ingen ble skadet i ulykken.

Tyveri i Skånland: Stor motorisert traktorklipper av merket John Deer er stjålet fra idrettsanlegget på Rensahøgda mellom torsdag kveld og søndag. Ring politiet på telefon 02800 hvis du har tips. Meldingen ble lagt ut rundt klokken 16 søndag.

Dette skjedde natt til søndag: Plutselig sov en ukjent mann i stua

Elektrisk neglefil-brann: Politiet i Bodø har fått melding om brann som startet i en elektrisk neglefil. Brannen slukket av seg selv. Politiet delte denne hendelsen rundt klokken 16.

Båt på rek: I Ballangen har politiet fått tips om en Zodiac gummibåt på rek i Efjorden. De som savner båten kan ta kontakt med politiet på telefon 02800. Meldingen ble sendt ut rundt klokken 15.

Falt ut av båt: Politiet i Rønvikleira/Bodø melder at en mann har falt ut av båt. - Personen ble reddet opp av publikum som tok tak og rodde ut. Nødetatene kom til stedet. Dette skjedde søndag ettermiddag rundt klokken 14.

Fant kvinne i Narvik: Politiet fikk tidlig søndag melding om en knust verandadør på en privat adresse i sentrum. Under åstedsundersøkelsen fant patruljen en fremmed kvinne i en seng i huset. Kvinnen hadde vansker med å forklare seg.

Fant traktor: Politiet i Bodø melder søndag formiddag at noen har funnet en liten traktor/gaffeltruck på plenen. Den var ikke der da de la seg.