Mai-Bente Paulsen er ansatt som leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i NSB-konsernet. Hun kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i NSB Persontog og var tidligere journalist i Dagsavisen.

– NSB konsernet er en viktig aktør med et samfunnsoppdrag som gjør at vi berører mange menneskers hverdag. Mange har meninger om oss. Det gjør dette til en spennende og viktig utfordring som jeg ser frem til å ta fatt i, sier Paulsen til nsb.no.

Hun har en Bachelor ved programmet internasjonale studier fra Universitetet i Oslo. Hun har fordypning i statsvitenskap, og en fagkombinasjon med komparativ politikk, internasjonal politikk og offentlig politikk og administrasjon. Hun har også studert organisasjonspsykologi, markedsføring og prosjektledelse ved Norges informasjonsteknologiske høyskole.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått Paulsen til denne jobben. Hun har en spennende fagbakgrunn og er en person med stort engasjement og entusiasme for jobben sin, sier visekonsernsjef i NSB, Arne Fosen.

Paulsen starter i sin nye stilling mandag 5. november, melder nsb.no.

LEDER I NSB: Mai-Bente Paulsen fra Harstad er ansatt som leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i NSB-konsernet. Foto: NSB Foto: NSB