- Kroatia har lenge vært et ønskemål for våre gjester i nord, så vi er veldig glade for at vi nå endelig kan tilby direkteflyvninger fra Evenes til Kroatia i tillegg til våre ukentlige avganger til Kreta og Bulgaria, sier administrerende direktør Erik Haug i Apollo.

Mens Kreta nok en gang ble sommerens storfavoritt i år, var Kroatia reisemålet med størst økning. Samtidig var 2016 Bulgarias store comeback-år for reisearrangøren. Neste sommer kan man dermed velge direkteruter til ikke bare ett, men tre av sommerens mest populære reisemål.

- Det er særdeles gledelig at vi nå får et enda større tilbud av direktefly fra Evenes, og det er få ting som slår Kroatia som feriemål. Vi i G Travel Vesterålen merker en stadig større etterspørsel etter Kroatia, og dette er også et reisemål vi kjenner svært godt til etter å ha feriert mye i landet selv, sier en fornøyd Linn Magnussen, som er daglig leder for G Travel Vesterålen.

– Kroatia har virkelig noe for alle. Vi har derfor ingen tvil om at direkteflyene fra Evenes vil selges ut raskt, legger hun til.