Brannalarm i Harstad: Klokken 1622 rykket brannvesenet i Harstad ut etter melding om automatisk brannalarm på Hamneset. - Det var ikke noe alvorlig. Noe matlaging var årsaken til at røykvarsleren ble utløst. Det er bedre det enn at det brenner, sier operasjonsleder.

Mistet førerkortet: En bilfører i 20-årene er mandag målt til 111 kilometer i timen i en 80-sone i Balsfjord. - Fører hadde seks prikker fra før og mister dermed førerkortet, sier politiet rundt klokken 14.

Bil av veien: Politiet melder klokken 13.35 at det har vært en trafikkulykke ved Mølnarodden i Lofoten. En bil med to personer kjørte av veien - begge er ute av bilen. De involverte er fraktet til legevakt med ukjent skadeomfang. Bilen står delvis i veibanen. Denne blir fjernet av bergingsbil.

Laserkontroll: Politiet har gjennomført en laserkontroll ved Skullbru i Lofoten. Fem førere ble bøtelagt.

Ulykke: To kjøretøy er involvert i en trafikkulykke på E10 i Kåringen. Ambulanse er på stedet. De involverte er ute av kjøretøyene og sjekkes av ambulansepersonell. Ifølge politiet er tre personer involvert. En av disse fraktes til sykehus for videre undersøkelser. Politiet sier at uhellet skjedde i forbindelse med en forbikjøring. - Bilen som ble forbikjørt svingte samtidig av veien.

Stjålet: Natt til mandag ble en sølvfarget BMW 316i meldt stjålet i Tromsø. Politiet opplyser at blien har registreringsnummer YZ44384 og ønsker tips på tlf 02800.

Kontroll: Politiet har avholdt en fartskontroll i 50-sone på Storsteinnes. Tre førere ble ilagt forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 65 km/t.

Konteinerbrann: Sent søndag kveld var det branntilløp i en konteiner i Bardufoss. Brannen ble slukket, men årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

Bil utfor: En bil med en person i, kjørte utfor veien like nord for Fauske søndag kveld. Sjåføren var ute av bilen da nødetatene ankom, og klaget over smerter i ryggen. Ulykken skjedde på en bakketopp på E6 vis à vis Vallvatnet, meldte politiet og ba andre om å være oppmerksomme. Føreren, en mann på rundt 80 år, ble fraktet til sykehuset i Bodø. Det er mistanke om at han kan ha sovnet mens han kjørte. Mannens førerkort er beslaglagt.