Fredag var han på plass utenfor Stangneshallen nok en gang. Johnny Larsen hadde også i år plassert sin fiskebil utenfor inngangen til Stangneshallen. Produksjon i Grovfjord

- Fisketorget A/S har sin produksjon av fiskeproduktene i Grovfjord. Jeg er her i Harstad i forbindelse med førjulsmarknaden. Det er tradisjon. Jeg tror det er 15 året jeg er på plass her, sier Larsen, som har lang tid med mat. - Jeg kom til Harstad fra jobb som kjøkkensjef ved Viking for en del år tilbake. Da hadde jeg tidligere jobbet ved hoteller i Karasjok og Vadsø, sier Larsen, som opprinnelig kommer fra Tvedestrand. På farten

- Det er sjelden jeg er her i Harstad med produkter fra Fisketorget A/S. Maten som er produsert i Grovfjord, blir solgt via fiskebil på steder som Lødingen, Evenes, Bjerkvik og Narvik, forteller Larsen, som har en del produkter som selger bra nå rett før adventstiden.

Mest populær- Det er einerøkt ørret som er mest populær. Deretter følger einerøkt havlaks. Der er også mange som skal ha lutfisk, sier Johnny Larsen, som denne helgen er på plass med sine fiskeprodukter utenfor Stangneshallen. Etter en drøy time av førjulsmarknaden i Stangneshallen, var det nærmere tre hundre personer som hadde løst billett for å besøke det tradisjonsrike markedet i Harstad.

TRADISJON: - Det er en årlig tradisjon å være med på førjulsmarknaden ved Stangneshallen. Tror det er 15 gang jeg er her med fiskeprodukter, sier Johnny Larsen, som driver Fisketorget AS fra Grovfjord. Foto: Tore Skadal

TRADISJON: — Det er en årlig tradisjon å være med på førjulsmarknaden i Stangneshallen. Tror det er 15 gang jeg er her med fiskeprodukter, sier Johnny Larsen, som driver Fisketorget AS fra Grovfjord. Foto: Tore Skadal