Fredag signerte administrerende direktør Hilde Svenning i Kupa avtalen sammen med Knut Vidar Larssen, som er lete- og produksjonsdirektør for Snøhvit, Johan Castberg og Barentshavet i Equinor.

Valget falt på Kupa på bakgrunn av selskapets tverrfaglige kompetanse og brede nettverk inn mot leverandører innenfor maritime næringer.

Styrking av samarbeid

– Avtalen bekrefter at vi har vært en verdifull partner for Equinor over lengre tid, sier administrerende direktør i Kupa, Hilde Svenning.

Rammeavtalen er treårig med mulighet for forlengelse på inntil to år.

– Dette er en kjempemulighet og en viktig milepæl for oss, legger hun til.

Fredag signerte administrerende direktør Hilde Svenning i Kupa avtalen sammen med Knut Vidar Larssen, som er lete- og produksjonsdirektør for Snøhvit, Johan Castberg og Barentshavet i Equinor. Foto: Deadline

En sterk aktør

Som et av Nord-Norges største innovasjons- og rådgivningsselskap kan Kupa bidra med alt fra prosjektledelse til utvikling, og kan støtte Equinor på dette behovet samt bidra med økt kapasitet.

– Vi er svært fornøyde med avtalen og ser frem til å kunne bistå Equinor på et bredt spekter av tjenester, sier Svenning.

Hilde Svenning: – Vi er svært fornøyde med avtalen og ser frem til å kunne bistå Equinor på et bredt spekter av tjenester. Foto: Deadline