Duoen Bjørn Hall-Hofsø og Harald Isachsen, har denne helgen sittet side ved side under førjulsmarknaden i Stangneshallen.

Fjerde bok

- Jeg er i siget om dagen. I år har jeg gitt ut min fjerde bok på seks år. Harstad-mannen Harald Isachsen kom i høst ut med boka «De risikerte livet». - Det er mulig at jeg har materiale til en femte bok om perioden i Harstad under andre verdenskrig i perioden fra 1940-1945, sier Isachsen, som bruker tiden fram mot jul til å signere sin siste bok.

Kom i fjor

- Jeg kom i fjor ut med en bok om Harstad-humor. Den er faktisk på mer enn 20 sider. Det er jo en tromsøværing som påstår at en slik bok ville bli tynn, meget tynn, sier Bjørn Hall-Hofsø, som var på plass i Stangneshallen for å signere bøker som han har skrevet de siste årene. - Det er mulig at jeg kommer med en ny bok til neste år. Den skal i så fall omhandle historier fra 50-tallet i Harstad, sier Bjørn Hall-Hofsø, som holder seg til det daglige liv og de muntre historier. - Jeg lar Harald ta seg av krigshistorien fra Harstad, sier Bjørn Hall-Hofsø.

SIGNERTE BØKER: — Jeg har ingen bøker som er utgitt i år. Men jeg håper at jeg skal ha klar en bok til julemessa i 2014, sier Bjørn Hall-Hofsø, som søndag signerte bøker under førjulsmarknaden i Stangneshallen. Foto: Tore Skadal
PRODUKTIV LOKALHISTORIKER: Harstad-mannen Harald Isachsen kom i høst ut med boka "De risikerte livet". Den fjerde boken om krigsårene i Harstad på seks år. Her på stand under førjulsmarknaden i Harstad søndag formiddag. Foto: Tore Skadal