Nei så hyggelig, nå ble jeg virkelig glad. Dette hadde jeg aldri trodd. For en fin overraskelse i lunsjpausen. Jeg må nesten få gi deg en klem, jeg, sier Silje Marie Johnsen idet hun blir overrakt ei flott julestjerne.

Motiverer

Som markedskoordinator ved Amfi Kanebogen har hun kontakt med flere hundre ansatte ved senteret. En av dem er teamleder ved Rustikk Kanebogen, Kristine M. Nilsen, og det er hun som synes mottakeren fortjener oppmerksomheten. Hun er ikke snau når hun roser sin kollega i markedsrådet.

- Silje er alltid så smilende og positiv. Hun sørger for at alle kampanjer og aktiviteter blir gjennomført på best mulig måte. Hun er superflink til å motivere de mange hundre ansatte på senteret, mener hun.

Ja-menneske

Videre gir hun markedskoordinatoren ros for å jobbe 120 prosent.

- Hun er et utpreget ja-menneske, som jobber for at byen skal være attraktiv for alle. Samtidig bidrar hun i stor grad for det sosiale her på senteret og at butikkene skal bli godt kjent med hverandre. Jeg mener hun er en av de største ressursene vi butikksjefer har iblant oss, sier Kristine M. Nilsen, som dessverre ikke kunne være tilstede ved overrekkelsen.

Gjensidig

Rosen er gjensidig, ifølge en glad Silje Marie Johnsen.

- Kristine er en av seks butikkledere ved senteret som er valgt inn i markedsrådet, og det er ikke uten grunn. Hun blir sett på som positiv og initiativrik av de ansatte. Hun vil gjerne at ting skal skje, og hun står på med alle sine gode ideer. Egentlig er det hun som burde fått denne julestjerna. Jeg tror jeg må ringe og takke henne straks.