Det var duoen Sandra Rosenhaug og Ragnhild Nordahl-Pedersen.To tenåringer som går i 9-klasse ved Kila skole.

De er minestranter i Kanebogen menighet. Tenårene ønsket kirkegjengernevelkommen til årets siste gudstjeneste i kirkeåret.

Kommende søndag er det førstesøndag i advent.

Faste oppgaver

- Vi har ansvar for å dele utsalmebøker og program for gudstjenesten, sier Ragnhild Nordahl-Pedersen.

- Vi skal også tenne lys undergudstjenesten, sier Sandra Rosenhaug..

De to 14-åringene er blant 60konfirmanter som i slutten av mai skal konfirmere seg i Kanebogen menighet.

Flere deltar

- Vi skal også delta på kollekten.I tillegg er våre foreldre med i forbindelse med gudstjenesten. De har baktkake og hjelper til under kirkekaffen, sier Ragnhild Nordahl-Pedersen, om noeav det som skjer når de to konfirmantene er med som minestranter igudstjenesten.

I løpet av perioden fram motkonfirmasjonsdagen i mai, skal de fleste av konfirmantene delta somminestranter.

På leir

- I løpet av perioden fra motkonfirmasjonen skal vi på leir. Det skjer i januar. Da skal hele kullet tilRivermont. Det er en av flere aktiviteter vi skal ha det neste halvåret, sierSandra Rosenhaug, mens hun står i døra utenfor kirkerommet og deler utsalmebøker den siste søndagen i november.

MINESTRANTER I KANEBOGEN: Søndag 24. november var duoen Sandra Rosenhaug og Ragnhild Nordahl-Pedersen minestranter i Kanebogen kirke. De er blant 60 konfirmanter som i slutten av mai skal konfirmere seg. Her er det Ragnhild som tenner lys. Foto: Tore Skadal
MINESTRANTER I KANEBOGEN: Søndag 24. november var duoen Sandra Rosenhaug og Ragnhild Nordahl-Pedersen minestranter i Kanebogen kirke. de er blant 60 konfirmanter som i slutten av mai skal konfirmere seg. Foto: Tore Skadal