Harstad Tidende har tidligere skrevet om da Sophie Elise Isachsen måtte bli innlagt på sykehus etter å ha hatt feber i flere dager. Hun fortalte at hun hadde feber og kaldsvetter, og klarte ikke å spise noe særlig. Isachsen måtte også avlyse en spillejobb hun skulle ha som DJ på Skral Festival i Grimstad.

- Da jeg kom til Ullevåll var jeg i en ekstremt sårbar situasjon. Jeg var sliten, hadde høy feber og klarte nesten ikke formulere meg i hele setninger og datt veldig inn og ut av samtaler. Jeg hadde heldigvis min venninne Fetisha med meg der som kunne passe på, og hun merket hvor fjern jeg var, skriver hun på bloggen.

Les også: Sophie Elise er innlagt på sykehus

Nå skriver toppbloggeren på et nytt blogginnlegg at hun følte seg som et ekkelt dyr på sykehuset på grunn av en samtale med en mannlig lege på sykehuset.

Isachsen skal ha begynt å gråte etter samtalen, samtidig som hun konfronterte legen med hvor spydig hun mente han var. Ifølge Isachsen skal legen da bare ha trukket på skuldrene.

- Hvis hun har opplevd det hun skriver i bloggen må hun sende en klage til Oslo Universitetssykehus. Utover det har Oslo Universitetssykehus ingen kommentarer, sier medievakt Nina Olkvam med sykehuset.

Les også: Sophie Elise vil ikke si noe om sin nye kontrakt

Sophie Elise Isachsen delte dette bildet på Instagram da hun ble innlagt på sykehus. Hun er nå kommet hjem igjen etter sykehusoppholdet. På Instagram var det over 100 mennesker som ønsket henne god bedring.