• eAvis
  • Nyheter
  • Podcast
  • HTTV
  • Næringsliv
  • Sport
  • Meninger
  • Bærekraft

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheter →

Vi spiser 26 millioner egg i påskeuken: Slik bør de oppbevares

Nordmenn spiser dobbelt så mange egg i påsken som ellers i året. Visste du at det går an å oppbevare eggene på kjøkkenbenken?

foto
I 2020 produserte vi 74 260 tonn egg i Norge. Foto: MatPrat
Marie Øvrum Journalist
Oppdatert: onsdag 31. mars 2021 kl. 19:21
Artikkelen er mer enn ett år gammel
Publisert: onsdag 31. mars 2021 kl. 19:21 Oppdatert: onsdag 31. mars 2021 kl. 19:21
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Mat
SJEFREDAKTØR/ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Kjell Rune Henriksen
Åpningstider kundesenter
Man - Fre: 08:00 - 16:00
Redaksjonen
redaksjonen@ht.no
Andre E-postadresser
abonnement@ht.no
annonse@ht.no
Besøksadresse
Storgata 11, 9405 Harstad
Postadresse
Postboks 85, 9481 Harstad
Org nr
987 591 226
Telefon
770 18 000
SMS/MMS
HT TIPS til 2399

Harstad Tidende arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Harstad Tidende har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Harstad Tidende.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.