Etter at Tjeldsund Kickboxing Klubb kom hjem med en medaljesamling som de aldri har sett maken til i klubbens hisorie, ble klubben og deres norgesmestere høytidelig gjort stas på onsdag formiddag av ordfører Liv Kristin Johnson. i servicebygget i Ramsund. Da ble det også notert og kommentert at klubben fra det lille stedet gikk hen og ble Norges beste klubb under Norgesmesterskapet i helga.

– Vi fikk en humoristisk og god tale fra ordføreren i tillegg til blomster og gaver. Det er absolutt koselig å bli satt pris på etter at vi opplevde et så fantastisk mesterskap, sier trener og utøver, Nina Røberg.

Hun legger ikke skjul på at dette er med på å også gjøre veien videre for klubben lettere.

– Hun påpekte ved flere anledninger hvilke flotte ambassadører vi var for kommunen hver gang vi er ute og representerer. At kommunens øverste politiske sjef tar seg tid til å være med på å markere klubbens innsats, gjør det absolutt motiverende å jobbe mot nye mål i framtida. Følelsen som vi går herfra med er jo at vi har hele kommunen i ryggen når vi er ute og representerer, sier en stolt Røberg.