Det nye året har blitt feiret gjennom hele natten, noe som har resultert i at våre nødetater har hatt noe å henge fingrene i.

En drøy time etter midnatt rykket nødetatene ut til Laupstad i Lofoten etter melding en rakett har landet på ett nausttak og antent naustet. Det var ifølge innsatsleder i Vågan Brannvesen mye røyk inne i naustet, men ingen åpne flammer. Når brannvesenet ankom stedet var det allerede noen som hadde påbegynt slukking.

Det hele viste seg å være en nødrakett som hadde landet på taket. Politiet tok avhør av mistenkte som meldte seg for politiet på stedet.

Myklebostad: Politiet meldte om to hester løper langs veien mot Løpsmark.

Klokken 01:48 inn i det nye året kunne politiet melde om klager på festbråk i Harstad hvor noen personer skal ha vært til sjenanse på en privatadresse i sentrum. Når patruljen ankom stedet ble flere personer bortvist.

Også i Kilbotn har det nye året blitt feiret. 02:37 meldte politiet om naboer som ble holdt våkne, og at patruljen var på vei.

02:43: Politiet rykker ut til melding om ordensforstyrrelse på privat sted. Det er snakk om en person som skal ha blitt forulempet.

03:28: Politiet stanser en bil mistenkt for promillekjøring. Fører født i 1999, og kjøres til lensmannskontoret for bevissikring.

04:41: Patruljen rykker ut til Seljestadveien etter melding om festbråk som forstyrrer andre beboere.