Ingvild Strøm fra Trastad Produkter var også i år på plass i Stangneshallen med produkter som er laget i Harstad og Kvæfjord. Sammen med Lena Gravrok satt de på en av de mange standene inne i Stangneshallen.

- Det er spesielt dette lyset som er formet som et norgesglass som mange vil ha. Lyset er støpt i Kvæfjord. Vi har det i flere farger. Dette lyset er det mange som synes er flott å ta med seg hjem, sier Strøm, som til daglig jobber ved lysstøperiet på Borkenes i Kvæfjord. - I tillegg har vi med oss keramikk og andre treprodukter som blir laget hos oss, sier hun.

- Vi var også på messa her i fjor. Til daglig kan en finne det som blir produsert her også ved Hjerterom i Storgata. Det er mange som setter pris på disse lokale produktene, sier Ingvild Strøm, som er en av mange som denne helgen sitter på stand i forbindelsen med julemarknaden i Stangneshallen.

LOKALE PRODUKTER: Trastad produkter er på plass i Stangneshallen med forskjellige produkter fra lys til kopper, som er produsert i Harstad og Kvæfjord. Her er det Ingvild Strøm (lysstøperiet) og Lena Gravrok, som er på plass ved standen i Stangneshallen fredag 22. november. Foto: Tore Skadal