Falsk brannalarm: Harstad brann og redning rykket ut til et borettslag på nordsiden av byen like etter klokken 19.21. – Alarm skyldes sannsynligvis teknisk feil og borettslaget har tatt grep for å utbedre feilen, melder brannvesenet.

Omkom: Politiet i Nordland opplyser at en mann, født i 1945, omkom i havet i Saltstraumen. Dette skjedde under bading, og ikke som følge av at han falt i havet. Politiet anser ikke dette som en politisak. Pårørende er varslet. Det var rundt klokken 14.10 at politiet først fikk mleding om mannen. Hans tilstand var da uviss.

Kjedekollisjon: I 16.00-tiden skriver Troms politidistrikt på Twitter at tre biler er involvert i en kjedekollisjon i  Ramfjordbotn. Seks personer involvert. Ikke meldt om personskader.

Butikktyveri: Person tatt for butikktyveri på Jekta Storsenter i Tromsø. Det er funnet to kniver på vedkommende. – Mannen er bortvist fra Jekta ut åpningstiden i dag. Vedkommende, som er en kjenning av politiet, blir anmeldt for butikktyveriet samt for bæring av kniv på offentlig sted, melder Troms politidistrikt rundt klokken 15.45.

Kjørte for fort: UP har avholdt laserkontroll på Laupstad i Svolvær onsdag. Tre forenklede forelegg ble utskrevet, to førerkort ble beslaglagt og høyeste hastighet var på 77 km/timen i 50-sonen, sier politiet rundt klokken 1415.

Falt i Saltstraumen: Rundt klokken 1410 melder politiet i Nordland at en mann har falt i havet ved Saltraumen. - Mannen er blitt tatt opp av vannet. Hans tilstand er uviss. Ambulansepersonell har startet behandling, sier politiet.

Sju fikk bøter: I Vest-Lofoten har UP har avholdt laserkontroll på Grunstad onsdag. - Det ble delt ut sju forenklede forelegg. I tillegg ble ett førerkort beslaglagt. Denne føreren kjørte i 89 km/timen i 60-sonen, sier politiet like før klokken 14.

Fant savnet jente: Det ble iverksatt startet leteaksjon etter ei jente i tenårene i Nordreisa onsdag morgen. - Hun er turvant og godt utstyrt. Søk iverksettes som følge av at jenta ikke har returnert til avtalt tid. Meldingen oppdateres, forteller politiet litt før klokken 1025. Klokken 1215 melder politiet at jenta er funnet. - Hun er funnet i god behold. Hun kom gående ned til avtalt møtested på egenhånd.

Rykker ut til trafikkulykke: Politiet skriver like før klokken 11 at det har vært en trafikkulykke ved Storforshei i Mo i Rana. - Skal være en bil og en MC involvert. Nødetatene dro til stedet. - Ulykken skal ha skjedd da MC skulle kjøre forbi en bil og kjøretøyene kom sammen. Politiet undersøker saken videre.

Melding om steinras: Politiet i Nordland har fått melding om steinras fra fjellet Spikeren i Svolvær onsdag morgen. - Politi er på stedet og vil undersøke området. Ingen tegn til at det har vært folk i eller i nærheten av raset, sier politiet rundt klokken 1020.

Fant bilen til savnet kvinne: En kvinne i slutten av 40 årene ble meldt savnet tirsdag etter at hun ikke kom tilbake fra fjellturen hun startet på mandag. Politiet visste først ikke hvilket fjell hun hadde reist til. Etter hvert ble bilen hennes funnet på Kvaløya i et turområde og frivillige mannskaper og helikopter ble satt inn i søk. Onsdag morgen melder politiet at kvinnen er funnet i god behold. - Savnede har kommet til rette i god behold. Hun var på ei hytte uten mobildekning. Det har skjedd en misforståelse i forhold til hvor lenge hun skulle være på tur.

MC-fører havnet i autovernet: Tirsdag kveld meldte politiet i Troms om en motorsykkel som kjørte i autovernet 100 meter etter krsset på Heia inn mot Øverbygd. Nødetatene rykket ut, men første melding gikk ut på at fører ikke var alvorlig skadet. Etter hvert ble det klart at skadene kunne være verre enn først antatt. MC-føreren ble sendt til sykehus med mulig lårbeinsbrudd.

Brant på kjøkkenet: Nødetatene rykket ut tirsdag kveld etter melding om brann på Tomasjordnes i Tromsø. Det ble der konstatert brann på kjøkkenet. To personer var i bygget og begge fikk helsesjekk etterpå. Det ble røykskader i leiligheten og politiet skal undersøke årsaken til hendelsen.