24.–25. februar til neste år finner festivalen sted i Nordic Hall. Bak festivalen står Cecilie Kristensen Lie ved Huldra Tatovering og samboer Oliwia Bakos.

– Jeg har vært på flere tatoveringsfestivaler tidligere, som er veldig gøy og sosialt. Under A Cold Affair Tattoo Festival vil det være god stemning hele tiden. For publikum er dette en gyllen mulighet til å få en unik tatovering man ellers ikke ville fått. Og man trenger ikke å ha tatovering for å delta på festivalen, sier Kristensen Lie.

Skal dele ut priser

Festivalen samler rundt 30 tatovører fra hele verden, blant annet Norge, Tsjekkia, Canada, Tyskland, Irland, Spania og Italia. Festivalen vil inneholde underholdning, konkurranser hvor det deles ut priser og boder hvor man kan få tatoveringer fra de ulike tatovørene. Konferansier for festivalen er Tommy Vandalsvik.

En lokal kunstner står for produksjon av trofeene som skal deles ut i forbindelse med konkurransene.

Kristensen Lie gleder seg stort.

– Alle tatovørene som skal delta, er ikke spikret og jeg jobber fortsatt med å purre på dem. Målet med festivalen er at alle som deltar, både publikum, tatovører og andre, skal ha en fin helg, sier hun.

Foto: Privat

Lokker med sexy dans

Kristensen Lie har tenkt tanken om å lage en tatoveringsfestival i Harstad i mange år og gleder seg til at bransjen endelig kan samles under ett tak.

På én av dagene under festivalen er underholdningen sexy dans.

– Da skal det være såkalt burlesque, som er en danseform nær beslektet striptease. Hun som skal stå for oppvisningen, driver danseskole i Oslo. Jeg er rimelig sikker på at dette ikke har vært i Harstad tidligere, sier Kristensen Lie.