Det melder Troms politidistrikt.

– En person er pågrepet, og politiet har startet etterforskning. Troms politidistrikt vil komme med mer informasjon i løpet av dagen, skriver politiet.

Hendelsen skjedde på en adresse klokken 04.21 opplyser politiet. Politiet beskriver at de har en familiær relasjon.

– Det er en tredjeperson som meldte fra. Om det er et vitne til selve hendelsen vet vi ikke, sier operasjonsleder Lennart Steffensen til VG.

Fornærmede er fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge, opplyser han.

Politiadvokat Thomas Rye-Holmboe i Troms politidistrikt sier til VG at personen er utenfor livsfare.

– Hun får medisinsk behandling på UNN, sier Rye-Holmboe.

Han vil ikke kommentere relasjonene mellom de to ytterligere, eller svare på hvorvidt politiet har beslaglagt mulig våpen på eiendommen.

Lokalavisen Folkebladet får opplyst at en person er siktet for grov kroppsskade.

– Vi har satt inn store ressurser i denne saken, både i form av kriminaltekniske ressurser og etterforskere. Vi er fremdeles i en tidlig fase av etterforskningen, og vil komme tilbake med mer informasjon i løpet av dagen, sier Bjørn Georg Pedersen, leder for etterforskningsseksjonen til Folkebladet.

– Det er utført innledende etterforskningsskritt som ransaking av bolig, avhør av de involverte, rundspørring og tekniske undersøkelser som sikring av bevis på stedet. Politidistriktet vil bruke en del taktiske og tekniske ressurser ut over dagen/ettermiddagen i forbindelse med etterforskningen, skriver politiet i en pressemelding.