Det var Medkila Girlpower Tank som inviterte til møtet i Nordic Hall mandag kveld. En kort trekkspillkonsert av Konstanse Fjellvang og en presentasjon av Medkila-trener Margunn Haugens om Medkila Girlpower var også på programmet, men det var uten tvil intervjuet med Isachsen som var grunnen til så mange jenter i alderen 16 til 20 år tok turen ned til Nordic Hall.

Den kjente Harstad-bloggeren snakket om alt fra ungdomsårene på Heggen Videregående Skole til hva hun syntes om Mads Hansens nye låt «Sommerkroppen». Deltakerne kunne nemlig anonymt sende inn og stemme fram spørsmål via en applikasjon de lastet ned på forhånd, noe som gjorde at Isachsen kunne svare direkte på hva tilhørerne ville ha svar på.

- Jeg synes det er veldig gøy å være med på et slikt opplegg som dette, og å få snakket med så mange jenter. At noen i det hele tatt vil komme er jeg positivt overrasket over. Jeg hadde vært fornøyd hvis bare to stykker hadde kommet for å høre på hva jeg har å si. For Harstad tenker jeg det er positivt at et slikt arrangement som dette får oppmerksomhet, for det handler om viktige tema. Det betyr også ekstra mye for meg å kunne møte så mange jenter i hjembyen min, sier Isachsen til Harstad Tidende.

Fra eget liv

Et spørsmål som tidlig ble stemt fram var hva bloggeren syntes om plastisk kirurgi i dag. Isachsen har tatt flere plastiske operasjoner.

- Det var noe jeg måtte gjøre fordi jeg ville, men jeg ville ikke gjort det igjen. Plastisk kirurgi gjør deg ikke lykkelig. Jeg synes det er vanskelig å snakke om, for det blir feil uansett hva jeg sier. Å ta en operasjon blir som å kjøpe en ny bil. Man blir ikke lykkelig av det. Samtidig gjør det deg ikke nødvendigvis ulykkelig heller, så jeg synes ikke det er greit at mange sier at en operasjon vil gjøre livet ditt forferdelig, sier Isachsen.

- Om du vil se annerledes ut bør være opp til deg selv, men det kicket man får av å se annerledes ut varer i bare ei uke, legger hun til.

- Ærlig

Andre temaer som Isachsen brukte mye tid på var hvordan hun taklet press, og hvordan hun syntes videregående var vanskelig. Hun snakket også hvordan hun har taklet ulike mediestormer rundt henne, og hva hun tenker om #metoo.

- Sophie Elise har mye bra å si, og jeg liker det hun står for, sier Amalie Lund, som møtte opp for å lytte til Isachsen.

- Jeg liker at Sophie Elise er så ærlig, og at hun svarer på alle spørsmålene. Siden jeg har lest bloggen hennes lenge føler jeg at jeg kjenner henne godt. Jeg likte at hun delte så mye av sine egne erfaringer. Hun var tøff og svarte på alt. Hun er så ekte og ærlig, sier Tina Oshaug.

Erica Mendes, Amalie Lund, Hennie Mathea Lund og Tine Oshaug mener Sophie Elise Isachsen hadde mye fornuftig å si. Foto: Theodor Karlsen
Over 40 jenter i alderen 16 til 20 år møtte opp på arrangementet til Medkila Girlpower Tank. Foto: Theodor Karlsen
Konstanse Fjellvang spilte trekkspill for publikum. Foto: Theodor Karlsen