Gallaen ble arrangert av Nina Jakobsen, innehaver av kjolesalongen «Dress to impress by Jakobsen» i samarbeid med Wenche Boltås som driver spisestedet «En smak av».

Treretters middag

Den røde løperen var lagt ut da de stilig kledde parene ankom «En smak av», og i ekte Hollywood-stil sto fotografen klar til å forevige begivenheten etter hvert som de kom inn i lokalet. Bordene var elegant dekket, og menyen som lå ved hver kuvert røpet at den treretters menyen besto av roastbiff-canapé til forrett, gratinert torskefilet til hovedrett og iskake med bringebærpuré til dessert.

Må pynte oss

For Nina Jakobsen var dette dagens andre arrangement, og når hun først hadde fått Alex Rosén nordover til mannedagen, var han den selvskrevne toastmaster.

– Siden jeg er mer enn middels interessert i kjoler, synes jeg at vi må bruke enhver anledning til å pynte oss litt. Derfor har vi invitert til denne gallaen, og jeg er overbevist om at dere kommer til å trives, sa Nina da hun ønsket velkommen og etterpå overlot mikrofonen til Alex.

Stemning med Alex

Gladgutten Alex Rosén er kjent som programleder og fra tv-serien «Berserk mot Nordpolen», og har også vært vokalist i flere band. For tida er han en ettertraktet foredragsholder, og toastmasterrollen taklet han godt. Latteren sto i taket da han fortalte et par historier fra barndommen, og allerede før forretten ble servert var stemninga høy. Etter middagen spilte legendariske «Top Coat» opp til dans.

FESTFOTO: Bryllupsfotograf Elena Jensen sto klar med kameraet da paret Tove Olsen og Kurt Rochmann ankom. Foto: Per Jan Pedersen
FORNØYD: Gjestene så ut til å sette pris på den tre-retters gallamiddagen. Foto: Per Jan Pedersen