Den andre dagen av førjulsmaknaden i Stangneshallen er godti gang.

- Det var 495 mennesker innom Stangneshallen fredag kveld. Det er litt iunderkant av det som var inne i fjor, sier Harald Vollen, da han lørdag morgenvar på plass i hallen en knapp time før en åpnet andre dag av førjulsmarknadeni Stangneshallen.

- Det var mange som brukte fredagen til å få seg en oversikt over hva somble stilt ut her. I hovedsak er det utstillere fra Troms som stiller. Det erustillere som tar vare på tradisjoner innen håndverk, treskjøring, bøker ogmat, sier Harald Vollen, som håper at det i løpet av helga skal være et stedmellom 2.000 og 3.000 besøkende på årets messe.

- Det viktigste er jo at de som stiller ut får en bra opplevelse, og at defår salg av sine produkter, sier Vollen, som synes det fungerer bra med å ha kafebordinne i hallen blant utstillerne.

JULEMARKED: — Fredag var det nærmere 500 mennesker innom Stangneshallen på førjulsmarknaden, Det er rundt 55 ustillere på årets messe som pågår lørdag og søndag, sier Harald Vollen, som er messegeneral for førjulsmarknaden i Harstad. Foto: Tore Skadal