Gratangen:

- Foran åpningen har 20-30 gratangsværinger den siste uken jobbet dugnad til sene kveldstimer, så nå håper vi på godvær, god stemning og mye publikum, sier Agnar Kalseth (bildet), som er ett av styremedlemmene i Kystlaget.

Kalseth legger ikke skjul på at Foldvikmarkedet betyr mye både for Kystlaget og Gratangen kommune. - Kystlaget har opp gjennom årene hatt mange gode hjelpere, og i dag er det sikkert 8-10 personer som har vært med og tatt sin tørn hvert år opp gjennom disse 20 årene, understreker Kalseth.

- Mange bodselgere har allerede innfunnet seg og begynt sine forberedelser. Når markedet åpner i ettermiddag, vil rundt 150 utstillere vil være spredt omkring på markedsområdet, og det blir derfor et rikholdig utvalg for alle som besøker oss denne helga, mener Kalseth, som er ett av de medlemmene som kan markere 20-årsjubileum i helga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Gratangen *** Local Caption *** TIL BREST: Sverre Nordmo (tv) og Agnar Kalseth fra Gratangen vil stΠsom hovedansvarlige for Norges deltakelse under sommerens internasjonale maritime festival i Brest. Foto: Jens R Knutsen